Efterårsjagter 2018

Vi har igen i år indgået en aftale med Assens Jagtforening, om at holde jagterne sammen, så vi i stedet jagter en hel dag, i modsætning til de to timer jagten tager normalt. På disse fire jagter mødes vi i klubhuset i Havndal kl.9.00 til morgenkaffe, som er inkl. i prisen. Der vil på disse jagter være plads til ca. 10 mand fra hver forening. Dette er tilfældet, da vores jagt kun kan bære ét deltager antal på ca.20 mand. Vi håber meget at alle pladser vil blive brugt, så vi kan se om der er grundlag for et samarbejde i fremtiden.

Der vil på disse jagter være plads til 6 hunde, så det er først til mølle.Tilmelding af hund til jagt lederen ved jagten.

Deltager gebyr er 150.- kr, som på de normale foreningsjagter. Nedlagt vildt vil tilfalde den forening, hvor det er nedlagt. Vi håber at der vil blive taget godt imod dette tiltag.

14 Oktober       kl.9 i Havndal - Jagt-ledere (Knud/Johnny)

11 November   kl.9 i Havndal - Jagt-ledere (Michael/Niels)

02 December   kl.9 i Havndal - Jagt-ledere (Henning/Mathias)

22 December   kl.9 i Havndal - Jagt-ledere (Søren/Mathias)

Nedlagt vildt sælges således:

Råvildt    kr. 25.00/kg

Hare       kr. 40.00/ stk.

Fasaner kr. 35.00/stk.

Andet vildt tilfalder skytten uden beregning.

Deltager gebyr er 150.- kr. inkl. ben gæt, morgenmad og garanti for en hyggelig dag.